Galepo - restaurangkonsulter inom besöksnäringen

Galepo AB  startade 2003 och är den restaurangkonsult i Sverige som varit verksamma längst. Det ger bl a våra kunder kontenuitet och det visar sig genom att vi har återkommande uppdrag åt många kunder. Det är vi stolta för!

 

 Namnet GALEPO är en ordlek och sammansättning av ord som ingår i de olika delarna av GalepoMetoden.

 G astronomi

A vtal

L edarskap

E konomi

P ersonal

O rganisation

 

Eva har i grunden en högskoleexamen i ekonomi, och har sedan 1989 arbetat inom restaurangbranschen med bland annat befattningar såsom festvåningschef på Soliden restauranger, Källarmästare på Diana, restaurangchef på Trygg Hansa, regionchef inom Eurest och expansionsansvarig för Sabis. Utöver det har hon även arbetat som styrelseledamot och haft andra förtroendeuppdrag för VD och ledningsgrupper. Eva är gärna i skog och mark när tillfälle ges under fritiden.

 

 Peter har sedan 1981 haft befattningar som kock, servitör, hovmästare, restaurangchef, regionchef, affärsutvecklare, driftschef och VD. I företag verksamma både inom den öppna verksamheten, typ Ulriksdals Wärdshus, Leijontornet, Åhlens Restauranger, som inom contract catering typ Eurest och SSP.

 Dessa olika perspektiv från samma bransch har gett Peter en mycket djup och bred kunskap om de olika förutsättningarna som gäller. Det är viss skillnad att driva en stjärnrestaurang jämfört med att implementera nytt pizzakoncept på försvarsrestauranger i nordnorge för att ge ett exempel. Peters stora intresse är hav och natur och han har varit aktiv sjöräddare i fem år.

Copyright © 2024 GALEPO AB