Några av våra uppdrag och kunder listar vi nedan med en kort beskrivning av uppdraget.
A House Stockholm
* Rådgivning och affärsutveckling
* Nulägesanalys av konferensdriften i Västerås.
* Uppdrag att som Restaurangkoordinator utveckla Kungshallens 16 restauranger i Stockholm.
* Städ -och diskupphandling Kungshallen, Stockholm
ABF Stockholm
* Rådgivning under planeringsfasen av nytt Café & Bistro på Sveavägen.
* Förstudie och upphandling av restaurangverksamheten på HK, Stockholm.
* Analys och rekommendation gällande framtida restaurangverksamhet A6, Jönköping.
* Rådgivning gällande Finspång Plaza
* Rådgivning gällande restaurangavtal
* Kvalitetsäkring och utveckling av Café och konferensverksamhet i Kista One, Kista.
*Analys och utveckling av interna kvalitetssäkrande instrument för den Nordiska marknaden.
* Rådgivning, avtal och affärsutveckling.
*Analys och inventering av kaffemaskinpark i Södertälje samt rådgivning och utbildning till restaurangdivisionen.
* Affärsutveckling för Sickla Köpkvarter, Stockholm
Stiftelsen Judaica, Stockholm
* Rådgivning gällande avtal och ekonomi för den framtida driften av skolmat, butik och restaurang.
* Verksamhetsutveckling av restaurang.
* Mystery Shopper på olika restauranger.
* Mäklaruppdrag
* Rådgivning och organisationsutveckling.
* Förfrågningsunderlag och avtalsförslag med koncept till Orangeriet, Borås.
Bosch, Kista
* Rådgivning gällande avtal, ekonomi och ombyggnad av restaurang.
* Kursledning för restauranginriktad utbildning.
Castellum Brostaden, Stockholm
* Mäklaruppdrag och rådgivning i olika fastighetsprojekt.
*Affärsutveckling och uppstartstöd av restaurangverksamheten, Liljeholmstorgets Galleria
* Affärsutveckling Restaurang Jakobsberg Centrum
* Rådgivning och support i utveckling av restaurang och avtal, Karolinska Sjukhuset, Stockholm.
Väla Centrum, Helsingborg
* Konceptutveckling och support uppstart restaurangtorget.
* Upphandling disk/städ Foodcourt.
* Förstudie kvarteret Putten, Stockholm.
* Förstudie och strategisk rådgivning
*Analys av Vestermalmsgallerians restaurangutbud & kvalitetsnivå .
* Uppstart av Restaurangråd och uppstartsstöd av foodcourten med 8 koncept.
* Utveckling av restaurangverksamhet personalrestaurang, Kista.
* Rådgivning inom avtal -och utvecklingfrågor.
* Mystery Shopper och åtgärdsförslag för flertalet restauranger.
*Analys av Kulturhusets restaurangverksamhet.
* Kvalitetsundersökningar Stockholms alla torghandlare och saluhallar.
* Uppstart av hyresgästförening, Kulturhuset, Sergels Torg.
* Uppdrag som Hospitality Manager.
* Upphandling och avtal gällande drift av kiosk och VIP verksamheten.
* Koncept -och affärsutveckling samtlig restaurangverksamhet inklusive VIP och loger.
* Förstudie och upphandlingstöd av restaurangverksamhet på huvudkontoret i Stockholm.
* Upphandlingstöd cateringmat nya HK.
* Strategisk rådgivning och upphandlingtöd Feskekorka
* Nulägesanalys och utveckling av avtal och samarbete med restaurang och inom eventverksamheten.
* Förstudie och upphandlingsansvar av restaurangverksamheten på Holmen Bruk, Hallstavik.
Högskolerestauranger
* Rådgivning och konceptutveckling
Huge Fastigheter, Huddinge
* Nulägesanalys och rekommendation.
* Rådgivning, avtal och affärsutveckling.
*Affärsutveckling av Foodcourt koncepten inom Inter Ikea Centre Group köpcenter.
* Kalkyler av olika slag.
* Driftsmanual Foodcourt.
* Förstudie
* Rådgivning avtalsfrågor och restaurangdrift
Destination Kalmar
* Förstudie av mat –och dryckesantering inom Slottet
* Upphandlingstöd
* Affärsutveckling av Finnslätten och Melkerhuset, Västerås
* Stategisk rådgivning gällande Royal Arena, Köpenhamn.
* Rådgivning restaurangutveckling
Mad Mad Mad Bodega, Köpenhamn
* Rådgivning inför -och under etableringsprocessen.
* Förstudie gällande mat -och dryck
* Projektarbete utveckling mat-och dryck
* Avtal och upphandlingsstöd av restaurang och internservice i Nacka Kommunhus
* Nulägesanalys och rekommendation gällande framtida restaurangutbud i Vällingby City.
* Affärsutveckling och centrumledning Kungshallen, Stockholm
* Nulägesanalys och upphandling av Restaurangoperatör.
* Stöd i frågor kring ombyggnation av kök och matsal.
* Uppstartsstöd vid nyöppning.
* Affärsutveckling och strategisk rådgivning
Regionsjukhuset, Lund
* Nulägesanalys och affärsutveckling
* Kurser i ekonomi och ekonomisk analys
* Diverse utbildningar
Riksbyggen Stockholm
* Mäklaruppdrag samt rådgivning gällande Kungsbron.
Riksbyggen Västerås
* Rådgivning gällande Kummeln.
* Uppstart och kravställning inför öppning av nya restaurangtorget.
* Utveckling av konferensservice, Västerås.
*Förstudie och rekommendation restaurangkoncept, Handelsplats Flemingsbergsdalen
* Förstudie och rekommendation restaurangkoncept, Juvelen, Uppsala
* Uppstartsansvar och kvalitetssäkring av Metronova Food Court i Skärholmen Centrum.
SLU, Uppsala
* Support under upphandlingsprocessen av restaurangtjänster inom campus.
*Planering, uppstart och restaurangråd av foodcourt med 9 koncept.
*Uppföljning och kvalitetsäkring. efter öppning.
* Förstudie av mat & dryck inom området.
* Rådgivning utveckling och avtal.
*Analys av Stockholms idrottsanläggningars utbud och kvalitetsnivå.
* Farsta Idrottshall - utveckling nybyggnad café.
* Kvalitetsundersökningar av Stockholms torghandlare "Årets Torghandlare"
* Rådgivning inom hospitality för handelsplatsen.
* Förstudie och upphandlingsstöd gällande restaurang -och cafédriften
* Cirkelledare för Restaurangutbildning, Botkyrka.
* Nulägesanalys med upphandlingsstöd
* Utveckling gällande diverse avtal
Rådgivning och support under förstudie och upphandling.
* Nulägesanalys av restaurangverksamhet
* Upphandling och avtal gällande restaurangtjänsten i Nymble, Stockholm.
* Rådgivning gällande restaurangprojekt.
Personalmatsal, Danderyd
* Galepometoden med nulägesanalys
* Olika uppdrag av rådgivande karaktär.
* Nulägesanalys samt upphandlingsstöd gällande mat inom äldreomsorgen.
* Rådgivning kring avtal och ekonomi för restaurangerna i Mall of Scandinavia.
Unilever Food Solutions, Köpenhamn
* Workshops och utbildningar inom restaurangekonomi.
* Förstudie och upphandling av Restaurangoperatör
* Konceptutveckling restaurang och café
* Planering och uppstart av Foodcourten i Utopia galleria, Umeå.
* Upphandling städ och disk för foodcourt.
* Uppföljning och kvalitetsäkring av driften i foodcourt och städ/disk.
* Olika utbildningar inom restaurangekonomi
* Diverse övriga ledarskapsutbildningar
*Förstudie och rekommendation gällande den framtida driften av museets mat och dryckeshantering.
* Förstudie Dommarudden
* Förstudie Österåker Multiarena
* Rådgivning, avtal och affärsutveckling.
Copyright © 2025 GALEPO AB